Wie ben ik


Anneke van Faassen Ik ben Anneke van Faassen. Ik ben geboren in 1957. Al op jonge leeftijd  kwam ik in aanraking met de alternatieve geneeswijzen. Dit had bij mij meer effect dan de reguliere geneeswijzen. Vanaf die tijd dateert dan ook mijn belangstelling voor alternatieve  geneeswijzen. Heb er toen alleen nog niets mee gedaan. In eerste instantie ben ik de B verpleging gaan doen, maar ik merkte dat hier niet mijn hart lag. Heb hier ontslag genomen en ben het bedrijfsleven  in gegaan. Toen onze kinderen werden geboren ben ik thuis gebleven tot ook ons jongste kind weer naar school ging. Daarna ben ik weer in het bedrijfsleven terecht gekomen. Vanaf toen ben ik allerlei cursussen op het alternatieve vlak gaan volgen omdat ik merk dat daar toch mijn passie ligt. Ik ben toen begonnen met de opleiding voor Reiki Master en Shamballa Reiki Master. Daarnaast heb ik de opleiding Touch for Health 1 t/m 4 gedaan, EFT, Quantum Touch 1 en 2, Cranio Sacrale Aanraking, Dorn en Breuss massage, Voetreflexologie, Praktische Psychologie en Bach Bloesem Remedies gedaan. Ook de opleiding het Levende Lichaam heb ik inmiddels afgesloten. Dit was een opleiding voor anatomie/fysiologie en de thematiek van het menselijk lichaam. Na al deze opleidingen was het tijd om te starten met de eigen praktijk. Dit stond  uiteraard al heel lang op mijn verlanglijstje.

Vanaf 1 januari 2015 ben ik hiermee  gestart.  Ik  hoop dan ook dat u, na het lezen van mijn website, besluit om behandelingen bij mij te ondergaan.